• “Lobiștii Kremlinului din R.Moldova, Usatîi, Dodon-socialiștii, cu frământări mari vor să ne bage forțat, vaccinul lui Putin, Sputnik-V!
    Usatîi cu dosare penale în Rusia și cică interzis la Moscova, dar cu toate acestea preferă  să facă lobi  pentru vaccinul rusesc, ceea ce dă de înțeles că nu-i chiar el atât de interzis la Moscova, și n-a renuțat să facă jocurile Moscovei în R.Moldova!”

    Renato Usatîi anunţă că se va imuniza doar cu Sputnik V.
    Primarul de Bălţi ar fi încercat deja să obţină o doză de vaccin!

    Primarul oraşului Bălţi, Renato Usatîi, a anunţat că se va imuniza împotriva COVID-19 doar cu vaccinul rusesc Sputnik V. În plus, edilul a menţionat că deja a încercat să obţină o doză de vaccin prin intermediul unui prieten, înainte ca vaccinul să ajungă oficial în Republica Moldova, însă ulterior a renunţat la această idee la sugestia medicilor.

  • „Eu, ca om responsabil, o să mă vaccinez. O să fac public acest lucru. Trebuia să-mi vină vaccinul noaptea trecută (pe 7 martie), dar pe urmă apare întrebarea cum a venit. Plus, am vorbit cu doctorii şi doctorii îmi spun: „domnule Usatîi, nimeni nu îşi va asuma oficial să vă-l întroducă, deoarece poate nu a fost transportat corect”. Ăsta rusesc se transportă la +2, +8. Vă spun cinstit este vorba despre vaccinul Sputnik V”

  • A declarat Renato Usatîi într-un interviu pentru NordNews.