Am impresia că pe fundalul haosului guvernamental Agenția Proprietății Publice în frunte cu avocatul lui Dodon și cu prezența oamenilor lui Andronache s-a transformat complet într-o Agenție a Indiferenței și a Delapidărilor.

În situație juridică incertă sute de țevi de la Întreprinderea de Stat Stațiunea Tehnică de Irigare Ștefan Vodă au fost scoase și evacuate într-o direcție necunoscută. În loc să fie transmise asociației utilizatorilor de apă din 10 sate ale raionului Ștefan Vodă, care a solicitat nu odată acest lucru. Din câte am fost informat, camioanele, cu care au fost evacuate țevile, au venit de la cariera Micauți. Interesantă legatură!
Cer public și voi cere și în scris ca Agenția Proprietății Publice și acest guvern interimar, căruia i se subordonează APP, să vină cu explicații ce se întămplă cu distrugerea fizică a unuia dintre cele mai moderne masive interrepublicane de irigare din zona Căușeni-Ștefan Vodă.
Totodată, cer repetat de la președintele comisiei parlamentare pentru agricultură să cheme la următoarea ședința reprezentanții APP și ai asociației utilizatorilor de apă din Ștefan Vodă pentru a discuta subiectul salvării echipamentului de irigare din raion prin transmiterea acestuia asociației agricultorilor.

Iar pe cetățeni îi întreb din nou ce rămâne din țară cu acest guvern iresponsabil, tolerant la furat și imposibil de a fi taxat pentru asta?

La fel Vasile Costiuc a publicat mai multe materiale video despre cum se scot țevele de irigație din #Ștefan_Vodă

Partea 1: Ermoclia #Ștefan_Vodă
Noi discutăm despre Guvern minoritar dar bandiții fură sistemul de irigație. La Ermoclia din Ștefan Vodă se fură sistemul de irigație.
Partea 2: Ermoclia #Ștefan_Vodă se distruge intenționat sistemul de irigație, se scot chiar și trubele de beton. Video
Partea a 3: Dezastru la Ermoclia bandiții locali fură trubele de la sistemul de irigație. Primarul localității socialist implicat în schemă.
https://fb.watch/44z-yPgr9K/