Fată de 14 ani din Moldova a fost violată și ucisă de doi imigranți, în Germania. Cadavrul adolescentei a fost găsit joi, 7 iunie, lângă o cale ferată de la marginea oraşului Wiesbaden, , la mai bine de două săptămâni din ziua când aceasta a fost dată dispărută.

 

Medicii legiști au stabilit că minora, Susannei Maria Feldmann, fusese violată, înainte să fie ucisă, prin strangulare.

Cazul a şocat atât de mult Germania, încât partidele anti-migraţie au cerut demisia cancelarului Angela Merkel. Anul trecut, în octombrie, Angela Merkel a acceptat un compromis în ceea ce privește politica imigranților.

În schimb, mama fetei, Diana Feldmann, care este originară din oraşul Bălţi din Republica Moldova, a cerut ajutorul Angelei Merkel, printr-o scrisoare postată pe Facebook.

Scrisoare către Angela Merkel

Femeia a alarmat autoritățile, cu privire la dispariția fără urmă a fiicei sale, încă din data de 23 mai, când a ieşit în seara în oraş cu prietenii.

Polițiștii au aflat că fata lipsea des de la școală și ulterior au descoperit și doi suspecți, ca fiind imigranți, un turc de 35 de ani și un irakian pe nume Ali Bashar, de altfel cu antecedente penale, potrivit CNN, care citează poliţia germană.

Bashar e suspectat şi în cazul unuii violului asupra unei fete de doar 11 ani, în luna martie a. c. El s-a refugiat în Germania, în 2015, iar acum ar fi reuşit să se întoarcă în Irak, pe 2 iunie, folosind acte de identitate germane cu un nume fals.

În septembrie 2017, o româncă a fost ucisă de un imigrant, tot în Germania.

 

sursa: NapocaNews