Noua Dreaptă a organizat Marşul Normalităţii, „pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie“. Câteva sute de persoane au mers pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Patriarhia Română

Câteva sute de persoane s-au strâns la această oră în Piaţa Victoriei, inclusiv copii şi persoane care poarte haine călugăreşti. Protestatarii au pancarte cu mesaje prin care cer declanşarea referendumului pentru modificarea constituţie în sensul interzicerii clare a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. De asemenea, este criticat Liviu Dragnea pentru o declaraţie prin care a susţinut necesitatea reglementării unei forme de parteneriat între persoanele de acelaşi sex.

Oamenii au steaguri cu sigla partidului Noua Dreaptă, dar şi pancarte cu mesaje precum “Ruşine Liviu Dragnea”, “Azi homosexuali, mâine poligami”, “Opriţi molima” – alături de sigla colorată a Pride, “Mama, tata, soră, frate, nu Sodoma şi Gomora”, precum şi fotografii cu preşedintele SUA Donald Trump împreună cu mesajul “Sunt pentru familia tradiţională”.

“Protestăm faţă de parada homosexualilor, o manifestare care considerăm că nu aduce niciun plus Bucureştiului, este o ruşine şi o palmă peste obrazul unei capitale creştine. De asemenea, protestăm faţă de proiectul de lege iniţiat de PSD pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale. Suntem aici pentru a spune “Ruşine, Liviu Dragnea”. Suntem aici pentru a protesta şi faţă de preşedintele Klaus Iohannis, care de trei ani de zile nu ştie ce să mai facă sa blocheze şi să amâne referendumul pentru familie, ultima oară trimiţând proiectul de lege al noii legi a referendumului la CCR. Suntem aici pentru a spune “Ruşine” întregii clase politice, tuturor partidelor parlamentare care de trei ani ţin în loc această iniţiativă, îşi bată joc de 3 milioane de români. Conform celor anunţate, vom fi câteva sute de membri şi simpatizanţi ai partidului Noua Dreapta, dar şi ai altor asociaţii care susţin acest marş. Suntem aici pentru a apăra normalitatea, pentru a ne asigura că copiii noştri, copiii dumneavoastră vor avea şansa să se nască şi să crească într-o ţară normală. Suntem aici pentru a spune un nu hotărât tentativei de legalizare a călătoriilor şi adopţiilor homosexuale, lucruri care nu a adus niciun beneficiu în nicio ţară”, a declarat Tudor Ionescu, preşedintele Noua DreAPTĂ.

 

Marşul Normalităţii a ajuns la a 14-a ediţia, fiind organizat în fiecare an, începând din anul 2004. Potrivit organizatorilor, Noua Dreaptă, Marşul Normalităţii din 9 iunie 2018 „exprimă protestul românilor care susţin valorile familiei tradiţionale:

1. faţă de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen şi provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării căsătoriilor homosexuale şi adopţiilor de copii de către “cuplurile” de homosexuali.

2. faţă de intenţia PSD de a băga pe gâtul românilor “parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex” în schimbul organizării referendumului pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie. Acest troc este unul profund imoral şi probează încă o dată duplicitatea socialiştilor care vor să obţină voturi atât din partea minorităţii homosexuale cât şi din partea majorităţii creştine, uitând probabil vechea zicală românească: “Cine aleargă după doi iepuri nu prinde nici unul.”

3. faţă de poziţia ezitantă a Curţii Constituţionale a României în cazul homosexualului Adrian Coman care a cerut recunoaşterea pe teritoriul României a căsătoriei sale oficiată în Belgia cu un alt bărbat. Curtea Constituţională a amânat în mod inexplicabil în repetate rânduri să ia o decizie în acest caz, judecătorii români apelînd, pentru ”indicaţii”, la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Or, implicarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene nu este altceva decât o încercare de legalizare a căsătoriei între persoane de acelaşi sex pe uşa DIN DOS şi în dispreţul celor 3 milioane de români care au semnat pentru iniţiativa legislativă de modificare a Constituţiei şi definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie!

4. faţă de blocarea la Senat a amendamentului la Constituţie sub pretextul că se aşteaptă adoptarea noii Legi a Referendumului, trimisă recent de Klaus Iohannis la Curtea Constituţională, în dispreţul aceloraşi 3 milioane de români, între care se numără şi membrii şi simpatizanţii Noii Drepte. Chiar dacă PSD, PNL şi ALDE şi-au asumat înainte de alegerile din 2016 organizarea referendumului, suntem la jumătatea anului 2018 şi tot mai puţină lume vorbeşte despre Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie. Asta s-a şi urmărit: diminuarea interesului public faţă de revizuirea Constituţiei şi decuplarea militanţilor de la acest proiect vital pentru viitorul nostru ca Neam.