Locuitorii orașului și raionul Orhei îl cunosc de ani buni pe părintele Sergiu Aga, preot al Metropoliei Basarabiei care aduce bucurii în casele oamenilor de când a început a-i păstori pe orheeni.

Părintele Sergiu Aga a construit o biserică, și își duce cu rele și bune crucea în Raionul „capturat” de Partidul Șor, liderul căruia este căutat de poliție. Părintele Sergiu a candidat la primăria Orheiului ca consilier orășenesc, dar este deasemenea și consilier raional,   oamenii au avut încrederea să îl voteze, însă pe plan administrativ lucrurile stau mai rău, deoarece Partidul Șor controlează toate structurile Raionale și orășenești ceea ce impiedică activitatea constructivă a administrării, însă „Lupta e o datorie” așa cum menționează des Preotul pe pagina sa de facebook.

În fiecare an înainte de sărbători, Preotul merge în teren pentru a mângâia suferințele celor nevoiași. Cu ajutorul mai multor donatori externi Părintele Aga întreprinde o adevărată campanie de caritate în care donează cele necesare oamenilor cu mai puțin noroc în viață.

Anul acesta nu este o excepția și Preotul s-a pornit din nou la drum cu cele spre dăruire ca un adevărat Moș Crăciun, astfel locuitorii străzilor din Orhei l-au susprins în timp ce făcea fapte bune.

Însă faptele bune nu se termină la Orhei, Părintele Sergiu Aga a mers cu daruri și în Rezina, Telenești, astfel ajutânt și zonele apropiate Orheiului, toate cu mâinele unui om al lui  Dumnezeu ce demonstrează că se poate mai mult atunci când este mai multă dorință.

Galerie mai jos:

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil, persoane mergând, persoane în picioare, încălţăminte, stradă, copac şi drumAr putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, uşă şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi copacAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi stradăAr putea fi o imagine cu 1 persoană, copac şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, stradă şi copacAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi copacAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi pisică