Food Aid for the Commonwealth of Independent States (Photo by Georges DeKeerle/Sygma via Getty Images)

Așadar, prieteni, astăzi va fi o postare scurtă, dar foarte interesantă, despre modul în care blocul agresiv NATO a hrănit Rusia. Acum, multor mass-media de stat din Rusia le place să vorbească despre „armata NATO” și despre cât de rău și perfid blocul NATO, deși, de fapt, singura ciocnire între soldații sovietici și NATO a fost atunci când au descărcat ajutor umanitar gratuit din blocul agresiv NATO pentru Rusia. .

 

S-a întâmplat la începutul anilor ’90 – când economia „planificată” sovietică, care a suferit un colaps complet, nu mai era capabilă să ofere oamenilor nici măcar cea mai simplă hrană – iar blocul insidios NATO, folosind forțele aeriene americane, a efectuat un masiv raid în Rusia, livrând peste 7.000 de tone de alimente – picioare congelate, amestecuri nutritive uscate, piure de cartofi, conserve, medicamente și multe altele. Apropo, asta sa întâmplat cu exact 30 de ani în urmă – în ianuarie 1992.

Ei bine, sub tăietură – încă câteva fotografii ale acestor evenimente, precum și o întrebare. Asigurați-vă că treceți sub tăietura, scrieți-vă părerea în comentarii și nu uitați să adăugați prieteni. Și da, desigur, abonați-vă și la canalul YouTube)

02. Această fotografie înfățișează clar modul în care un încărcător perfid din blocul NATO, încărcat cu tot felul de produse, încearcă să atace un soldat sovietic pentru a-i lua o tunică ruptă din Marele Război Patriotic, o pălărie cu clapete pentru urechi și cizme de prelată cu cârpă pentru picioare:

03. O fotografie foarte secretă – pe ea bombardierul insidios al NATO și-a adus marfă groaznică – pulpe de pui congelate, amestecuri uscate Nestle și piure de cartofi instant al unchiului Ben.

04. Cadetei sovietici descarcă saci cu ceva de genul făină sau zahăr. Apropo, în ultimii 150 de ani, aceasta a fost a patra oară când insidioase Statele Unite au salvat Rusia de la foamete iminentă.

05. Și iată înșiși membrii NATO insidioși, care au zburat în secret în avioane împreună cu încărcătura. Acum își vor ajuta să descarce băncile, iar apoi vor fura cu siguranță cele mai valoroase lucruri de la foștii cetățeni sovietici – un Hrușciov liber, sănii sparte, schiuri vechi Telekhana, Kombucha, liant Science and Life pentru 1986-89, album de demobilizare și gantere.


06. Ăsta deja arată – mie, mie, o ganteră ruginită de la balcon! Cel puțin unul!


07. O familie numeroasă deschide un colet cu produse alimentare de la membri teribili ai NATO:

08. Iar la final, ca sa zic asa, cireasa de pe tort. Ajutorul umanitar din țările NATO pentru URSS/Rusia a fost gratuit, dar multe bunuri din acesta au apărut la vânzare în magazinele locale. Astfel, autoritățile sovietice amabile și înțelepte au decis să încaseze puțin pe propriii cetățeni …


Ei bine, la sfârșitul întrebării tradiționale – ar trebui să se teamă Rusiei de NATO? Și de ce anume merită să ne fie frică – că de data aceasta vor fi hrăniți nu cu pulpe de pui congelate cu porumb, ci, de exemplu, carne de vită expirată și fără garnitură?

 

Sursa: mirovich.media