După lupta pierdută la primăria capitalei, fostul candidat al socialiștilor, Ion Ceban, Și-a anunțat astăzi demisia din funcția de secretar și purtător de cuvânt al președintelui Igor Dodon, într-o conferință de presă.

 

 

„Am discutat mult timp cu domnul președinte de dimineață și am decis că astăzi am să-mi prezint cererea de demisie din funcția de secretar al președinției și purtător de cuvânt al președintelui”, a anunțat Ion Ceban.

Ceban a spus că urmează să-și concentreze toate forțele în activitatea de la Primărie.

„O să mă dedic în totalitate activităților legate de Chișinău”, a zis Ceban.

Ion Ceban a mai adăugat că în calitate de lider al fracțiunii PSRM în CMC, nu va bloca nicio inițiativă bună a primarului, Andrei Năstase.

„Noi am cerut convocarea CMC. Am înregistrat mai multe proiecte, care sper ca să fie votate de consilieri. E vorba de rectificarea bugetului, pentru ca să acordăm suplimente pentru medici, asistente medicale. Să vedem cine nu va susține aceste inițiative”, a spus Ceban.

„Astăzi înregistrăm în Primărie mai multe proiecte de decizie și vom ruga CMC să se convoace în regim de urgență, ca să operăm modificări la buget și să începem să facem lucruri frumoase. Eu sunt sigur că putem să le facem și din opoziție”, a mai spus Ceban.