Cunoscutul constituționalist Alexandru Arseni se alătură platformei unioniste a Partidului Unității Naționale, în vederea participării la alegerile parlamentare anticipate. Despre aceasta a anunțat președintele PUN, Octavian Țîcu, potrivit Deschide.md.

„Chiar astăzi domnul Arseni a căzut de acord să vină pe platforma unionistă a Partidului Unității Naționale și îi mulțumesc mult pentru faptul că are încredere în noi. E un lucru care l-au făcut și alte zeci de persoanlități până la ora actuală. Noi vom fi pregătiți să oferim cetățenilor R.Moldova nu doar unioniștilor, nu doar celor care se cred români, proiectul nostru”, a declarat Țîcu în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

Totodată, Țîcu a anunțat că în cadrul platformei unioniste se va discuta și despre alăturarea altor lideri unioniști. Potrivit lui, PUN nu va accepta crearea unui bloc electoral, nici al unioniștilor, nici al dreptei, dar va accepta o platformă extinsă, care va avea la bază PUN și va fi pentru toți unioniștii din Moldova.

Amintim că, anterior platformei unioniste a Partidului Unității Naționale s-au alăturat așa nume ca Iuliana Gorea-Costin, Mihai Gribincea, Virgiliu Mărgineanu, Iurie Reniță, Anatol Vidrașcu.