17.2 C
Chisinau, MD
sâmbătă, 6 iulie, 2024 | 03:33
Acasa Externe Suedeză violată de imigranţi

Suedeză violată de imigranţi

Iar culmea culmilor este că politicienii din Suedia îi învinovățesc pe suedezi pentru faptul că nu-i ajuta pe migranți să se integreze cu succes în comunitate.

Cu toată cenzura, o prietenă a mamei tinerei fete a aflat de viol și în mânie și șoc, a postat pe Facebook despre caz: „De astăzi am descoperit că zâmbetul unei bune prietene a fost rănit de bărbați străini într-un apartament în Malmberget, în noaptea de sâmbătă. Femeia este încă atât de tânără, iar viața ei este distrusă acum”.

Într-o altă postare, ea afirmă: „Ce se întâmplă în municipiul nostru? Ce se întâmplă în GĂLLIVARE ne face să credem că nu mai mai este un loc sigur pentru a trăi?”

Potrivit celor șase persoane care cunosc familia fetei, a existat un grup mare de bărbați musulmani implicați în violul oribil și brutal. Mass-media nu a scris despre viol, deoarece a fost comis de migranți musulmani, iar postarea de pe Facebook a câștigat rapid atenția publicului, titrează voiceofeurope.

Numai că, Facebook, imediat a cenzurat postările prietenei de familie, în încercarea de a ascunde în continuare povestea. Ca urmare a atenției câștigate înainte de cenzura Facebook, poliția a fost nevoită să posteze pe site-ul lor despre „violul urât” care a avut loc în „zona Gällivare”. Cu toate acestea, politicienii locali au acuzat suedezii etnici că nu au ajutat migranții să se integreze cu succes în societatea suedeză.