Artistul român Smiley tocmai a anunțat că își anulează toate concertele programate pentru următoarele zile din cauza unor probleme medicale. Cântărețul a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care a transmis fanilor că trebuie să stea în pauză vocală câteva zile. Respectiv, acesta nu va sosi nici la concertul organizat de Primăria Orhei cu ocazia Zilei orașului, pe 8 noiembrie.

„Din cauza unor probleme medicale, sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebuit să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar, promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a transmis artistul.

Mai devreme, luni dimineața Smiley a publicat un scurt videoclip pe stories în care apare cu o mască de oxigen pe față, cu mesajul „cafeaua de dimineață”.

Primăria orașului Orhei a anunțat acum două zile că organizează un eveniment festiv cu ocazia zilelor orașului, pe 8 noiembrie. În descrierea de pe site-ul oficial al municipalității orheiene și pagina oficială de Facebook, cântărețul Smiley, unul dintre cei mai scumpi artiști din România, este prezentat drept invitatul special al serii. Petrecerea este organizată de Primăria din Orhei condusă de Pavel Verejanu, membru al Partidului ȘOR, dar în afișul manifestațiilor la capitolul organizatori se înscrie și Consiliul Raional Orhei, condus de un alt reprezentant de frunte al formațiunii, Dinu Țurcanu.

Cu o zi înainte de concert însă, artistul român a declarat pentru Libertatea.ro că „momentan nu poate să confirme că va participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale”, iar astăzi a apărut, într-o postare pe pagina sa de Instagram, cu un inhalator pe față, semn că s-ar fi îmbolnăvit.

sursa: Replica.md