Compania Roshen s-a clasat pe locul 25 în clasamentul global al producătorilor de dulciuri în anul 2018. Fabrica de cofetărie a coborât o poziție mai jos față de anul 2017.

În baza unor bilanțuri ale situației financiare ce au fost efectuate la finele anului trecut la 100 dintre cei mai mari producători de dulciuri din lume, Compania de cofetărie ucraineană Roshen (al cărui fondator și director este președintele în execițiu, Petro Poroșenko) s-a clasat pe locul 25 în clasamentul celor mai mari producători de dulciuri din lume Global Top 100 Candy Companies 2018.

Deci, Compania Roshen, care este cel mai mare producător de ciocolată din Ucraina, a cobărât o poziție mai jos față de anul 2017, potrivit Candy Industry, citat de UA1.

Se remarcă faptul că compania Președintelui Poroșenko a scăzut o poziție față de anul precedent 2017, dar și-a menținut în același timp vânzările la același nivel cu anul trecut – 800 milioane de dolari. În prezent, compania Roshen Corporation deține opt fabrici, cu peste 10 mii de angajați.

Vom reaminti că ROSHEN Confectionery Corporation vinde produsele sale pe pietele de specialitate din: Ucraina, Rusia, Moldova, Estonia, Letonia, Lituania, SUA, Canada, Israel si alte 36 de tari.

sursa: bucpres.eu