Liga Studenților din Basarabia și Asociația „Ideea Națională” anunță organizarea Marșului Identitar cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 mai, începând cu ora 13:00, de la începutul Bulevardului Grigore Vieru.

Prin această inițiativă, tinerii doresc să își afirme cu mândrie apartenența la identitatea românească și să contribuie la păstrarea și promovarea valorilor noastre comune.

Ne dorim ca acest marș să fie un simbol al unității și solidarității între românii de pretutindeni, un moment de reflecție asupra identității noastre și un pas înainte spre consolidarea legăturilor dintre românii din întreaga lume.

În cadrul acestui eveniment, invităm toți participanții să se alăture îmbrăcați în IE – cămașa națională românească, simbol al tradițiilor și culturii noastre. Marșul Identitar este un prilej de a aduce împreună tinerii români din Republica Moldova și nu numai, pentru a sărbători legătura noastră istorică și culturală.

Participanții sunt rugați să fie prezenți cu puțin timp înainte de ora începerii pentru a se alătura grupului și a se pregăti pentru marș. De asemenea, sunt încurajați să aducă steaguri românești pentru a crea o atmosferă vibrantă și plină de energie pozitivă.

Toți românii sunt așteptați cu drag să ne fie alături în această zi specială, pentru a celebra împreună Ziua Românilor de Pretutindeni.