Aceste persoane au facut parte din „cercul magic“ al lui Barack Obama și Hillary Clinton, și au finanțat cu generozitate campaniile lor electorale.

 

Ed Buck și Terry Bean sunt pe ușile închisorii, în baza acuzațiilor de abuz sexual la minori și asasinarea a două “prostituate”.

Bean este un antreprenor și activist Lgbt, fondator al numeroase organizații de acest gen. Buck este un om de afaceri milionar de succes și chiar militant pentru „drepturile homosexualilor“ ambii sunt cei mai mari sponsori și finanțatori ai mișcării LGBT din SUA, și, după cum s-a menționat, au finanțat campania electorală a lui Barack Obama, Hillary Clinton, guvernatorul orașului California, Jerry Brown, și Eric Garcetti, primarul orașului Los Angeles.

 

Terry Bean

 

Democratul din Oregon Terry Bean a fost acuzat pentru pedofilie pentru a doua oară pe 4 ianuarie. Bean este fondatorul Gay and Lesbian Victory Fund, o fundație care sprijină financiar candidații politici care își declară homosexualitatea. Descris ca un “susținător proeminent al președintelui Obama” și “pionier al drepturilor civile”, el este acum în custodie pentru abuzul sexual asupra unor copii, împreună  cu fostul său iubit Kiah Lawson.

 

Ed Buck

 

Fruntași ai  corectitudinii politice și justiție socială ,însă, în vila  de la Hollywood a lui Buck ,au murit, la 17 luni distanță una de alta doua prostituate afro-americane la niște petreceri cu orgii organizate pe bază de droguri.

Primul deces a fost atribuit unei supradoze de metamfetamina, dar Șeriful din Los Angeles County s-a abținut de la a-l denunța Buck pentru crimă, provocând furia comunității afro-americane, care a acuzat conducerea superioară a poliției că a proteja milionarul homosexual  din cauza influenței sale asupra unor politicieni de rang înalt.

Imediat după moartea primului om din casa lui Ed Buck, chiar și primarul din Seattle, Ed Murray, a ajuns în ochii furtunii, acuzat de mai mulți oameni de abuz sexual asupra copiilor. Este uimitor, cu toate acestea, cum ar fi Clinton, întotdeauna în prima linie a drepturilor femeilor și LGBT, le place să se înconjoare cu perverși, violatori, și gunoi de toate felurile: de la soțul ei, Bill prietenul intim Harvey Weinstein, la cel mai bun prieten al lui Bill, Anthony Weiner , trecând prin colaboratorarea  anti-pedofilie, Joel Davis, care sa dovedit a fi un pedofil, este o serie întreagă de personaje Paladinii de corectitudine politică și justiție socială atât de războinici, dar de la Hollywood vila Buck a murit, la 17 luni, în afară de unul de altul și în timpul medicamente pe bază de sărbători-orgiile, doua prostituate afro-americani. Primul deces a fost atribuit unei supradoze de metamfetamina, dar seriful din Los Angeles County abținut de la a denunța Buck pentru crimă, provocând furia comunității negru, care a acuzat conducerea superioară de poliție pentru a proteja milionar LGBT din cauza lui generoase pentru cei mai influenți politicieni. Imediat după moartea primului om din casa lui Ed Buck, chiar și primarul din Seattle, Ed Murray, a ajuns în ochii furtunii, acuzat de mai mulți oameni de abuz sexual asupra copiilor. Este uimitor, cu toate acestea, cum ar fi Clinton, întotdeauna în prima linie a drepturilor femeilor și LGBT, le place să se înconjoare cu perverși, violatori, și gunoi de toate felurile: de la soțul ei, Bill prietenul intim Harvey Weinstein, la cel mai bun prieten al lui Bill, Anthony Weiner , trecând prin colaboratorul anti-pedofilie cu Joel Davis, care sa dovedit a fi un pedofil, este o serie întreagă de personaje dezgustătoare, care au hobby-ul depravării și abuzului sexual.

 

Sursa: Il Primato Nazionale