Aceștia țin cont de arome, preparate tradiționale, ingrediente locale și restaurante autentice. La realizarea clasamentului participă și turiști străini, dar și clienți autohtoni
În România, primele cinci preparate apreciate de experți au fost: ciorba rădăuțeană, sarmalele, bulzul, salamul de Sibiu și babicul.
Pe primele cinci locuri în acest clasament internațional se află, în ordine: Italia, Japonia, Grecia, Portugalia și China, transmite Radio România.
Liga Studenților din Basarabia susține edificarea monumentului Reginei Maria în Chișinău prin intermediul unei campanii… Read More
R.Moldova începe lucrări uriașe de racordare a rețelei electrice la România: 500 de stâlpi urmează… Read More
Înaltpreasfințitul Petru, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, îi îndeamnă pe moldoveni să participe la Recensământul… Read More
Astăzi, 20 aprilie 2024, a fost sfințit Memorialul Ostașilor Români, de pe teritoriul Cimitirului Eroilor… Read More
În ultimele decenii, conflictul transnistrean a fost un subiect central în politica și securitatea din… Read More
Pe 19 martie, Ministerul de Externe al Republicii Moldova a expulzat un diplomat rus ca… Read More
Romani.MD folosește cookies.
Datalii